Yeniçağ Yazarlarının Gözaltına Alınması Hakkında Basın Açıklaması

10 Eylül 2016

Kamudan ihraç edilenler hakkında yayınladığımız ve haksız uygulamalara dikkat çektiğimiz bildirinin-tabir caizse- mürekkebi kurumadan Türk milliyetçisi ve ülkücü kimlikleriyle tanınan ve FETÖ ile uzaktan yakından alakası olmayan Yeniçağ Gazetesi yazarları Servet Avcı, Adnan İslamoğulları ve Yavuz Selim Demirağ gözaltına alındılar. Yine medyadaki haberlerden diğer bazı Türk milliyetçisi aydınlara yönelik gözaltı ve aramaların vuku bulduğu anlaşılmaktadır.

Olağanüstü Hal şartlarında yaşıyoruz diye insanların temel haklarının, şahsiyet ve itibarlarının ayaklar altına alınması kime ne fayda sağlayacaktır? Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi maalesef at izi it izine karışmış, hatta bazı çevrelerce bilerek karıştırılmıştır.

Türk milliyetçilerinin bütün kurumlarının, bu haksızlıklar karşısında, aralarındaki kırgınlıkları bir kenara bırakıp yekvücut olmaları şarttır. FETÖ bahanesiyle Türk devletinin kuruluş felsefesi olan Türk milliyetçiliğinin tahrip edilmesine, Türk milliyetçilerinin ezilmesine müsaade edilmemeli, hukuk çerçevesinde her türlü mücadele etkili bir şekilde yürütülmelidir.
Kamuoyuna duyurulur.

Sosyal Alanımız

Sosyal Alanlarımızı Takip Edebilir, Bizden Anında Haberdar Olabilirsiniz

Etkinlik Sitelerimiz